Lej en fed dobbeltdækkerbus

Anchersen-Fladså

Den rummelige og moderne dobeltdækkerbus

Vil du gerne sikkert og hurtigt frem – mens du og dine gæster sidder fantastisk? Så er det helt optimatl at leje en af vores dobbeltdækkerbusser.

Vores dobbeltdækker kan medtage op til 84 personer, bussen har et godt rummeligt bagagerum på ca. 8m³, men skulle I forvente meget bagage kan vi tilkoble vores 16m³ megatrailer. 

Bussen er fuldt udstyret med videomonitor, telefontilslutning og minikøkken. Vi overholder de nyeste miljøkrav, og kører således også i alle europæiske byers miljøzoner.

Vores service og præcision kombineret med en moderne og renholdt bus, gør at vi er det oplagte valg når du har brug for at transportere mange mennesker.

Komfort er altid i top
med dobbeltdækkerbus fra os

Underetagen er forsynet med 2 borde, med plads til 4 personer ved hvert. Her har I mulighed for et spil kort, et brætspil eller noget helt tredje på jeres tur frem til destinationen. Det er også i underetagen, at I finder WC og køkken.

 

Førsteklasses udsigt

Fra førstesalen er der den bedst mulige udsigt. Uanset om du sidder lige over chaufføren og kigger ud gennem den store forrude, eller om du sidder længere tilbage i bussen, er udsigten uvurderlig.

Vores dobbeltdækkerbusser kan bl.a. tilbyde:

Afspil video

Få et tilbud på transport
med vores dobbeltdækker nu

Det er gratis og helt uforpligtende at sende en forespørgsel via vores formular. Ofte får du svar på mail allerede inden for 24 timer! 

Måske er dobbeltdækkerbussen ikke det rigtige valg for dig, men det betyder ikke noget! Du udfylder blot formularen, hvorefter vi finder den helt rigtige løsning til dit behov. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores busser!

Venligst accepter marketing-cookies for at se bestillingsformularen.

Hvad siger vores kunder om os?

Gennem årene har vi haft fornøjelsen af at betjene tusindvis af tilfredse kunder i vores dobbeltdækkerbusser, der har valgt os som deres foretrukne samarbejdspartner.

Men hvad siger de egentlig om os?

Christopher J. Blanchard

We experience nothing but total commitment from Anchersen, who are totally focused on client satisfaction. They are a true partner in everything we do in Denmark.

Hans Chen Brass

Vi bruger Anchersen ifm. besætningskift på krydstogtskibe. Gennem mange års samarbejde har vi udelukkende haft positive oplevelser. Vi kan i højeste grad anbefale Anchersen.

Venligst accepter marketing-cookies for at se bestillingsformularen.