Lej en fed VIP bus

Anchersen-Fladså

Den lækre og perfekte VIP bus

Vi tilbyder VIP busser i forskellige størrelser og med forskelligt udstyr.

Vores VIP-busser er det perfekte valg, når du vil have optimal komfort. Busserne fremstår i en diskret, mørk farve og er velegnede, når der skal køres til særlige lejligheder, eksempelvis ved firmakørsel eller konferencer. 

Det er også muligt at foliere vores VIP busser alt efter ønske og behov, så bussens udseende målrettes til den store kampagne eller arrangement eller i forbindelse med andre opgaver, hvor bussen ønskes med et specifikt design eller logo.

Er du interesseret i at booke en af vores VIP-busser?

Komfort er altid i top
med VIP bus fra os

I en VIP bus skal der ikke mangle noget og det gør der heller ikke. Vores busser er indrettet så der er tænkt på det hele.

Lige fra den helt rigtige temperatur til diskretion med de tonede ruder er der alle “nødvendigheder”. Turen kan nydes med drikkevarer og god musik.

Har du specielle ønsker, kan vi ofte efterkomme det. Lad os vide hvad der vil gøre din tur helt VIP perfekt – så vil vi gøre hvad der står i vores magt for at få det til at ske.

 

Vores VIP busser kan bl.a. tilbyde:

Afspil video

Få et tilbud på transport
med vores VIP bus nu

Det er gratis og helt uforpligtende at sende en forespørgsel via vores formular. Ofte får du svar på mail allerede inden for 24 timer! 

Måske er VIP bussen ikke det rigtige valg for dig, men det betyder ikke noget! Du udfylder blot formularen, hvorefter vi finder den helt rigtige løsning til dit behov. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores busser!

Venligst accepter marketing-cookies for at se bestillingsformularen.

Hvad siger vores kunder om os?

Gennem årene har vi haft fornøjelsen af at betjene tusindvis af tilfredse kunder i vores busser, der har valgt os som deres foretrukne samarbejdspartner.

Men hvad siger de egentlig om os?

Christopher J. Blanchard

We experience nothing but total commitment from Anchersen, who are totally focused on client satisfaction. They are a true partner in everything we do in Denmark.

Hans Chen Brass

Vi bruger Anchersen ifm. besætningskift på krydstogtskibe. Gennem mange års samarbejde har vi udelukkende haft positive oplevelser. Vi kan i højeste grad anbefale Anchersen.

Venligst accepter marketing-cookies for at se bestillingsformularen.