Anchersen-Fladså
- Gnidningsfri bustransport!

Hos Anchersen-Fladså har vi den komplette busløsning til dig! Vi sikrer en gnidningsfri bustransport hver gang – uanset om vi kører jer til og fra koncert, på ferie i Danmark eller udlandet eller er den afgørende transport til din næste store konference eller kongres. Vi tilbyder også handicapkørsel, hvorfor alle kan rejse komfortabelt med os!

Venligst accepter marketing-cookies for at se bestillingsformularen.

Turistbusudlejning med professionel chauffør

Som et af de mest anerkendte busselskaber i Danmark, er vi stolte af vores omfattende erfaring og ekspertise inden for bustransport. Denne ekspertise sikrer, at vi kan imødekomme alle dine behov, når det kommer til leje af en turistbus. Vi håndterer bustransport af både små og store grupper og sikrer, at alle bliver fragtet sikkert fra start til slut. Uanset destinationen, kan du stole på os for en pålidelig og komfortabel rejseoplevelse.

Oplev Danmark og verden
med Anchersen-Fladså

Ønsker du at udforske Danmark eller udlandet? Lad os invitere dig med ombord i en af vores lækre turistbusser. Som vores gæst er du sikret en førsteklasses udsigt hele vejen!

Vi har tænkt på det hele! Slip for bekymringer om broafgifter, parkerings-pladser og trafik. Nyd komforten, slap af og dyk ned i dybe samtaler med dine medrejsende. Bussen kører jer hele vejen til slutdestinationen og er ofte billigere end tog og fly..

Anchersen-Fladså gør det nemt og ligetil for jer. Som Danmarks førende turistbusselskab, prioriterer vi jeres behov og komfort. Lad os hjælpe jer med at finde den perfekte bus til jeres tur. Klik på knappen herunder for at anmode om et gratis tilbud. Vi ser frem til at betjene jer på jeres næste eventyr!

Vores busser kan bl.a. tilbyde:

Start dit næste eventyr
med et enkelt klik

Klar til at opleve Danmarks skønhed eller udforske vores nabolande? Med vores turistbusser sikrer vi en komfortabel, sikker og mindeværdig bustransport. Uanset destinationen er vi med dig hele vejen!

Hvad siger vores kunder om os?

Gennem årene har vi haft fornøjelsen af at betjene tusindvis af tilfredse kunder, der har valgt os som deres foretrukne samarbejdspartner.

Men hvad siger de egentlig om os?

Christopher J. Blanchard

We experience nothing but total commitment from Anchersen, who are totally focused on client satisfaction. They are a true partner in everything we do in Denmark.

Hans Chen Brass

Vi bruger Anchersen ifm. besætningskift på krydstogtskibe. Gennem mange års samarbejde har vi udelukkende haft positive oplevelser. Vi kan i højeste grad anbefale Anchersen.

Få serveret kaffe og vand
- vi hjælper med det hele!

Vi har busser der passer til enhver slags tur. Så vi har busser med køkken og køleskab – hvilket gør at vi kan servere kolde drikkevarer og kaffe.

Fortæl os hvad du skal bruge på din bustransport – så bestræber vi os på at levere.

Bliv ladet op undervejs
USB og el-stik

Vi har en moderne busflåde og kan sørge for at du og dine gæster ikke mangler strøm. Samtidig med at vi har aircondition og andre fornødenheder.

Vi dækker hele landet!

Det er gratis og helt uforpligtende at sende en forespørgsel via vores formular. Ofte får du svar på mail allerede inden for 24 timer!

Venligst accepter marketing-cookies for at se bestillingsformularen.