Lej en komfortabel turistbus

Anchersen-Fladså

Komfortabel turistbus

Vil du gerne sikkert og hurtigt frem – mens du og dine gæster sidder fantastisk? Så er det helt perfekt at leje en af vores turistbusser.

Vores turistbus kan medtage op til 57 personer, og bussen er både rummelig og moderne indrettet. Der er tænkt over detaljerne og du får en både behagelig og sikker transport.

Bussen er moderne udstyret og kan fås med blandt andet videomonitor, telefontilslutning og minikøkken. Vi overholder de nyeste miljøkrav, og kører således også i alle europæiske byers miljøzoner.

Vores service og præcision kombineret med en moderne og renholdt bus, gør at vi er det oplagte valg når du har brug for at transportere mange mennesker.

Komfort er altid i top
med turistbus fra os

I en turistbus fra os kan du forvente en moderne og tidssvarende indretning med diverse fornødenheder.

Vi har forskellige bustyper der passer til alle formål og vi gør alt hvad vi kan, for at give dig den bedst mulige løsning.

Behov kan ændre sig og være forskellige fra tur til tur, så vi hører gerne hvis du har specifikke ønsker til din turistbus.

Vores turistbusser kan bl.a. tilbyde:

Afspil video

Få et tilbud på transport
med vores turistbus nu

Det er gratis og helt uforpligtende at sende en forespørgsel via vores formular. Ofte får du svar på mail allerede inden for 24 timer! 

Måske er dobbeltdækkerbussen ikke det rigtige valg for dig, men det betyder ikke noget! Du udfylder blot formularen, hvorefter vi finder den helt rigtige løsning til dit behov. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores busser!

Venligst accepter marketing-cookies for at se bestillingsformularen.

Hvad siger vores kunder om os?

Gennem årene har vi haft fornøjelsen af at betjene tusindvis af tilfredse kunder i vores turistbusser, der har valgt os som deres foretrukne samarbejdspartner.

Men hvad siger de egentlig om os?

Christopher J. Blanchard

We experience nothing but total commitment from Anchersen, who are totally focused on client satisfaction. They are a true partner in everything we do in Denmark.

Hans Chen Brass

Vi bruger Anchersen ifm. besætningskift på krydstogtskibe. Gennem mange års samarbejde har vi udelukkende haft positive oplevelser. Vi kan i højeste grad anbefale Anchersen.

Venligst accepter marketing-cookies for at se bestillingsformularen.