Liftbus - kørsel med kørestole

Anchersen-Fladså

Mange års erfaring med kørestolslift

I vores store turistbus med kørestolslift kan vi befordre op til 10 kørestole i bussen. Det samlede antal gæster i bussen afhænger af antallet af kørestole på turen.

Vi hjælper gerne med planlægningen af turen, både når det gælder spisesteder, underholdning, hoteller, mm. og vores hjælpsomme chauffører er altid klar med den gode service, når I er på tur.

Komfort er altid i top
med liftbus fra os

Vi sørger altid for kompetente chauffører som er uddannet i håndtering af div. kørestolstyper. Skulle I ønske vejledning til valg af udflugtsmål, så kontakt os også endelig for en snak herom.

Vores store liftbusser er udstyret med aircondition og behagelige stole, minikøkken, kaffemaskine, køleskab, dvd anlæg og toilet.

Kontakt os venligst for et uforpligtende tilbud.

Vores turistbusser kan bl.a. tilbyde:

Afspil video

Få et tilbud på transport
med vores liftbus nu

Det er gratis og helt uforpligtende at sende en forespørgsel via vores formular. Ofte får du svar på mail allerede inden for 24 timer! 

Måske er dobbeltdækkerbussen ikke det rigtige valg for dig, men det betyder ikke noget! Du udfylder blot formularen, hvorefter vi finder den helt rigtige løsning til dit behov. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores busser!

Venligst accepter marketing-cookies for at se bestillingsformularen.

Hvad siger vores kunder om os?

Gennem årene har vi haft fornøjelsen af at betjene tusindvis af tilfredse kunder i vores turistbusser, der har valgt os som deres foretrukne samarbejdspartner.

Men hvad siger de egentlig om os?

Christopher J. Blanchard

We experience nothing but total commitment from Anchersen, who are totally focused on client satisfaction. They are a true partner in everything we do in Denmark.

Hans Chen Brass

Vi bruger Anchersen ifm. besætningskift på krydstogtskibe. Gennem mange års samarbejde har vi udelukkende haft positive oplevelser. Vi kan i højeste grad anbefale Anchersen.

Venligst accepter marketing-cookies for at se bestillingsformularen.